Je zwangerschap duurt, als het goed gaat, meestal 9 maanden. Als je zwanger bent lijken die oneindig lang te duren vaak, maar zodra de kleine er is, besef je vaak wat een bijzondere tijd het eigenlijk is die zwangerschap! Je zwangerschap professioneel laten fotograferen is dan ook zeker de moeite waard! Voor jezelf, maar ook voor jouw kleintje later om terug te zien in de fotoboeken!

Wessel heb ik al mogen fotograferen als newborn, en die kleine wessel is nu gewoon al grote stoere broer geworden! Maar voordat z’n broertje is geboren, heeft hij samen met zijn mama Rianne een hele leuke fotoshoot gedaan (en stiekem was Siem hier natuurlijk ook al bij in de buik van zijn mama)!

Lekker op het strand en in de duinen, hebben we prachtige zwangerschap foto’s kunnen maken! En als ik even foto’s van Rianne alleen aan het maken was, rende Wessel vol plezier de duinen op en neer! Het was echt een heerlijk sfeertje tijdens deze zwangerschap fotoshoot! En dat is ook zeker terug te zien in de foto’s!

Rianne, ik hoop dat je nog vaak met veel plezier zult terug kijken naar deze foto’s van jullie zwangerschap, en natuurlijk ook bedankt voor jullie vertrouwen in mij weer!

Ben je zwanger en wil je ook graag een fotoreportage laten maken door MiCa Fotografie? Kijk op www.mica-fotografie.nl voor meer informatie! Ook mogelijk in combinatie met een newborn shoot. 

 

Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-5873WEB Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-5891WEB Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-5920WEB Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-5940WEB Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-5976WEB Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-5947WEB Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-6021WEB Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-5984WEB zwangerschap fotoshoot MiCa Fotografie Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-6043WEB Zwanger_Rianne_MiCaFotografie-6082WEB