Een nieuw leven groeit in je buik! Hoe bijzonder is dat! En ook al lijken voor jou misschien die 9 maanden oneindig te duren, toch vliegen ze voorbij! Hoe kostbaar is het dan om jullie zwangerschap professioneel te laten vast leggen met een zwangerschapshoot, zodat je later aan jullie kleine kruimel de foto’s kunnen laten zien ; ‘ Kijk daar zat je nog in mama’s buik’!

Daisy had een zwangerschapshoot bij me geboekt, en we hadden die dag werkelijk prachtig weer! In een heel mooi stukje natuur in Oostvoorne hadden we afgesproken. Daisy en Jeroen¬†voelde zich daar prettig omdat ze daar ook vaak hun hond uit laten! En het is juist belangrijk dat je je lekker relaxt voelt met een zwangerschapshoot! Lekker genieten van elkaar, die grote buik, plezier maken, en mooie herinneringen laten vastleggen voor later. Daisy en Jeroen genoten ervan, en hadden veel plezier samen, dat is ook wel te zien op de foto’s!

Inmiddels is lieve kleine Bo al geboren en heb ik ook hun newbornshoot mogen verzorgen!

© www.mica-fotografie.nl / info@mica-fotografie.nl

Zwanger_Daisy_MiCaFotografie-8441WEB Zwanger_Daisy_MiCaFotografie-8308WEB Zwanger_Daisy_MiCaFotografie-8337WEB Zwanger_Daisy_MiCaFotografie-8353WEB Zwanger_Daisy_MiCaFotografie-8365WEB Zwanger_Daisy_MiCaFotografie-8404WEB Zwanger_Daisy_MiCaFotografie-8438WEB