Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden MiCa Fotografie

 

Algemeen

De foto’s gemaakt door Eva Capello van MiCa Fotografie mogen niet gebruikt worden voor commercieel gebruik. Het auteursrecht van de foto’s is ten alle tijden van de Eva Capello van MiCa Fotografie. Bij interesse voor het gebruik van fotomateriaal van Eva Capello (MiCa Fotografie) kunt u contact opnemen met de fotograaf.

 

MiCa Fotografie, Eva Capello, kan bij opdrachten nooit aansprakelijk worden gesteld  bij lichamelijk dan wel materiële schade door vallen, uitlijden, elektrocuteren, etc, tijdens een fotoreportage op locatie of in de studio.

Tevens van schade die direct of indirect ten gevolge  is van het uitblijven van resultaat is MiCa fotografie niet aansprakelijk voor.

 

Fotoreportage

De fotoreportage dient direct bij de fotoreportage, contant en gepast, te worden afgerekend. Wanneer de afspraak door de klant wordt afgezegd, heeft deze geen recht op restitutie van eventueel aanbetaalde bedragen. In overleg met de fotografe is het mogelijk de afspraak te wijzigen met een nieuwe afspraak. Wanneer het totaalbedrag van de fotoreportage niet volledig betaald kan worden op de dag van de afspraak, worden de foto’s vastgehouden totdat deze betaald is. Wanneer MiCa Fotografie door omstandigheden niet aanwezig kan zijn of verhinderd is bij afspraken, is MiCa Fotografie daar niet verantwoordelijk voor.

 

Annuleren

Annuleren kan alleen schriftelijk of per email, en maximaal 48 uur voor de geplande fotoreportage. Wanneer dit niet op tijd gebeurd zal MiCa fotografie 50% van de anders gemaakte kosten in rekening brengen.

 

Prijzen en betalingen

Offertes en aanbiedingen van MiCa Fotografie zijn vrijblijvend, tenzij anders vermeld. De prijzen op de website zijn inclusief 19% btw en exclusief reiskosten, tenzij anders vermeld.

Betalingen van fotosessies en nabestellingen dienen vooraf betaald te worden. De klant dient de facturen van MiCa Fotografie  te controleren op eventuele onjuistheden alvorens deze betaald worden.

Facturen van MiCa fotografie dienen binnen 14 dagen na factuurdatum ontvangen te zijn op de aangegeven rekening van MiCa Fotografie. Er wordt geen geld geretourneerd. Kadobonnen kunnen niet tegen geld worden ingewisseld.

 

Wanneer de klant fotoproducten besteld bij MiCa Fotografie (afdrukken, canvassen, foto op Dibond, minialbum, etc) worden deze pas besteld na ontvangst van betaling.

Wanneer de klant een fotoproduct beschadigd ontvangt, dient dit binnen 24 uur gemeld te worden bij MiCa fotografie.

 

Wanneer de klant zelf afdrukken laat maken van foto’s vanaf de cd/dvd en deze niet professioneel laat afdrukken door MiCa fotografie, kan achteraf geen beroep doen op MiCa Fotografie bij klachten. MiCa Fotografie kan niet verantwoordelijk worden gesteld bij afwijkingen in de kleurweergave.

 

Cadeaubonnen zijn geldig tot en met 1 jaar na uitgifte datum en niet inwisselbaar voor contanten.

Tussentijdse prijsstijgingen zijn onder voorbehoud van MiCa Fotografie

 

Auteursrecht van de foto’s

Het auteursrecht van de foto’s is ten alle tijden van Eva Capello van MiCa Fotografie. Bij het maken van een afspraak voor een fotoreportage gaat de klant ermee akkoord dat de foto’s gebruikt mogen worden voor promotionele doeleinde op internet en/of drukwerk. Hiervoor ontvangen de klant geen vergoeding of restitutie.

Wanneer de klant de foto publiceert is deze verplicht zorg te dragen voor de bronvermelding (MiCa fotografie, Eva Capello, www.mica-fotografie.nl) bij de foto. Dit geldt ook voor rechtenvrije foto’s.

 

Alle foto’s op deze site zijn gepubliceerd onder Creative Commons.