Wie is Eva?

 

MiCa Fotografie, voor de juiste ‘klik’

Voorstellen
Ben je op zoek naar sprankelende, frisse, kleurrijke foto’s? Dan ben je bij MiCa Fotografie goed!

 

“Wat ik heel belangrijk vind is dat het niet alleen om die ene foto waarop jij en/of je gezin allemaal perfect lachen en de camera inkijken gaat.  Er is zoveel meer!  Met het vastleggen van ook kleine momenten en details leg je die momenten vast die je je leven lang wilt herinneren, zoals hoe je kind jouw hand vast houdt, de sproetjes op de neus van je kind, de zon in hun haar, het schaterlachen wanneer ze een gek gezicht trekken, of de manier waarop ze lekker dicht tegen je aan kruipen.”

 

Ik vind het belangrijk dat we allemaal lekker ontspannen kunnen zijn tijdens de fotoreportage, en vooral: lekker kunnen lachen en lol kunnen maken! De fotoreportage moet een geweldige herinnering zijn waar je met plezier aan terug denkt wanneer je naar die prachtige foto’s aan de muur of in jullie fotoalbum kijkt!

 

Voordat ik begon met mijn fotografiebedrijf was ik leerkracht in het basisonderwijs. Het is natuurlijk ook niet zo heel gek dat ik, toen ik professioneel met fotografie begon, de voorkeur had voor kinderen. Ik vind de oprechtheid, de spontaniteit van kinderen prachtig! De manier waarop zij de wereld zien en leren kennen vind ik geweldig!

 

Met een fotoshoot met kinderen laat ik me graag leiden door de spontaniteit van het kind zelf, en dat levert vaak de mooiste plaatjes op! Samen lekker lol maken, gek doen, spelletjes spelen. Je bouwt echt een band op met die kinderen in die korte tijd, ze laten je tijdens die shoot heel even in hun wereld, en dat is prachtig!

 

De ene keer hebben we genoeg aan de lol samen, soms heb je wat net wat meer leuke props, rust of aandacht nodig om een kind vertrouwd (met mij of de omgeving) te laten worden. Ik kijk vooral altijd eerst naar het kind, wat wil het kind? Vanaf daar beginnen we samen het grote avontuur… En ik mag dit avontuur vastleggen, hoe cool is dat!

 

Ik ben vooral dol op frisse, lichte, kleurrijke portretten! Ik werk graag op locatie (en locatie kan bij jullie thuis zijn, maar ook lekker in het park, strand, of in de stad…..maakt niet uit!) en met daglicht.

 

Als je deze site bekeken hebt en mijn foto’s spreken je aan, en het lijkt je leuk dat ik foto’s voor jóu ga maken, neem dan contact met me op! Stuur een email naar :

info@mica-fotografie.nl

 

Groet,
Eva