Tarieven trouwen

 

Elke bruiloft is anders, en ieder bruidspaar is uniek. Hieronder zie je de pakketten die vaak geboekt worden. Natuurlijk kan het zo zijn, dat deze uren niet aansluiten bij jullie wensen. Dat is geen enkel probleem, neem dan gerust contact op en dan maak ik een offerte op maat voor jullie.

Wat leuk dat jullie interesse hebben in mijn werk als trouwfotograaf! Ik voel mij altijd zeer vereerd als ik gevraagd wordt om zo’n belangrijke dag in mensen hun leven vast te mogen leggen met mijn fotografie. Buiten dat jullie natuurlijk een prachtige reportage willen, is het ook belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij. En dat is iets wat ik vaak na afloop van bruidsreportages hoor van mijn bruidsparen, ze voelen zich op hun gemak bij mij als fotograaf. Ik sta er wanneer het moet, maar weet ook precies wanneer ik een stapje achteruit moet doen om jullie als bruidspaar de ruimte te geven.

Een bruidsreportage is persoonlijk werk, het is jullie grote dag, en het moet vooral bij jullie passen! Willen jullie een pure registratie van de dag? Dat kan! Maar willen jullie lekker gek doen? Ook dat kan! Ik pas me aan aan jullie wensen, en samen maken we er een te gekke trouwreportage van.

Wanneer jullie mijn werk op mijn site bekeken hebben, en jullie overwegen om mij te boeken als jullie trouwfotograaf voor jullie grote dag, dan kunnen we een vrijblijvend voorgesprek maken. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan kan ik een gepast voorstel maken voor jullie. Ook kunnen jullie een demo trouwalbum en werk van mij bekijken.

Elke bruiloft is anders, en ieder bruidspaar is uniek. Hieronder zie je de pakketten die vaak geboekt worden. Natuurlijk kan het zo zijn, dat deze uren niet aansluiten bij jullie wensen. Dat is geen enkel probleem, neem dan gerust contact op en dan maak ik een offerte op maat voor jullie. Hebben jullie nog geen idee hoe jullie planning gaat verlopen, ik kan jullie hierbij eventueel prima adviseren aan de hand van jullie wensen.

Bij interesse plan ik graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met jullie, zodat we naar jullie wensen kunnen kijken en de daarbij behorende mogelijkheden.

Bij MiCa Fotografie kun je ook een professioneel opgemaakt digitaal trouwalbum laten maken. Een tastbare herinnering van jullie trouwdag! Een trouwalbum is al mogelijk vanaf 350 euro. Keuze uit diverse covers (leer, linnen, foto)